تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دانلود مجانی pdf آموزش صفر تا صد تله‌پاتی به همراه فال روز تولد

طراحی وب سایت در تهران یا اراک را از ما بخواهید

طراحی وب سایت در تهران یا اراک را از ما بخواهید

دانلود مجانی pdf آموزش صفر تا صد تله‌پاتی به همراه فال روز تولد

امروزه اشخاص به اصطلاح عقل‌گرا فشار زيادي روي طالع‌بينان وارد مي‌كنند و از آنها مي‌خواهند ثابت كنند كه طالع‌بيني در زمره علوم قرار مي‌گيرد. بسياري از مخالفان علوم رمزي به صورت عميق در اين زمينه مطالعه نكرده‌اند و علت مخالفت آنها نيز به همين دليل است. اگرچه بشر در زمينه علوم مدرن به دستاوردهاي بسيار مهمي نظير سفر به كره ماه و توليد مثل ژنتيكي رسيده است، ولي اكثر دانشمندان قوانين اصلي و تأثيرگذار در زندگي انسان را ناديده گرفته‌اند.

واقعاً بي‌انصافي است اگر تسلط و مهارت نياكانمان در قرن‌ها پيش به طالع‌بيني و موضوعاتي از اين قبيل را انكار كنيم. فراموش نكنيم آنها در عصري زندگي مي‌كردند كه اينهمه پيشرفت‌هاي علمي وجود نداشت و حتي در دنياي مدرن امروز، كشفيات آنها مورد ستايش همگان قرار مي‌گيرد. جاي شگفتي است كه آنها چگونه به اين موفقيت چشمگير دست يافته‌اند به طوري كه گذشت زمان نتوانسته است آن را كمرنگ سازد. ولي عيب نياكان ما اين بوده كه دانش خود را محرمانه نزد خود حفظ مي‌كردند و آن را به مردم عادي فاش نمي‌كردند.
به عبارت ديگر، فرآيند انتقال دانش به صورت ناقص انجام مي‌شد. در نتيجه با گذشت زمان كمالات آنها به دست فراموشي سپرده شد و حقايقي كه كشف كرده بودند زير غباري از خرافه پرستي مدفون شد. نمونه بارز اين مسئله، تلاش‌هايي است كه نابغه‌اي با نام فيثاغورث در دوران باستان انجام داد. او در شهر كروتونا (Crotona) مركزي براي مطالعات مربوط به علوم رمزي ايجاد كرد. اشخاصي كه در اين مركز به تحقيق و تحصيل علم مي‌پرداختند سوگند مي‌خوردند كه دانش خود را آشكار نكنند و آن را سري بدانند.
عامل مهم ديگري كه تأثير زيادي در كاهش اعتقاد مردم به طالع‌بيني، كف‌بيني و عدد شناسي داشته است نبودن شواهد علمي و آماري كافي براي ثبت نظريه‌ها و فرضيات اين علوم بوده است. بزرگترين مانع در راه شناخت و پذيرش اين دانش، اشخاص سودجويي بودند كه به اين علوم مسلط مي‌شدند تا از آن سوء استفاده كنند و اين مسئله باعث بي اعتبار شدن اين علم شد.



جهت توضیح بیشتر می توانید به فیلم رجوع کنید

هزاران سال است كه طالع‌بيني، كف‌بيني و عدد شناسي در تمامي كشورهاي جهان به كار گرفته مي‌شود و حتي ستارگان تابناك آسمان دانش از قبيل سير اسحاق نيوتون در لحظات بحراني زندگي خود دست به دامان طالع‌بينان مي‌شدند و از آنها ياري مي خواستند.
حتي پادشاهان بزرگ قبل از تصميمات مهم و تاريخي مثل جنگ يا ساختن كاخ با طالع‌بينان، كف‌بينان و عارفان مشاوره مي‌كردند. البته تاريخ نشان مي‌دهد آنها خودشان نيز به مطالعه در اين زمينه‌ها علاقه نشان مي‌دادند. اگر صفحات تاريخ را ورق بزنيم مشاهده مي‌كنيم حتي برجسته‌ترين رهبران سياسي كه سرنوشت ملت‌ها به دستانشان بوده است از توصيه طالع‌بينان استفاده مي‌كردند.
مثلاً يكي از امپراطور‌هاي روم با نام ژوليوس سزار (Julius Caesar) تبحر زيادي به كف‌بيني داشت. فاتح خستگي ناپذير، ناپلئون بناپارت يكي از معتقدان پر و پا قرص كف‌بيني بود. او مي‌گويد: شايد صورت بتواند فريب دهد، ولي دست، راست مي‌گويد. همچنين در تاريخ آمده كه يكي از عدد شناسان به او توصيه كرد املاي نامش را تغيير دهد و ناپلئون نيز همين كار را انجام داد.

عليرغم قدمت زياد و بي‌نظير اين مطالعات، هرگز جزء موضوعات علمي قرار نگرفته‌اند و معمولاً به آنها علوم تجربي (Empirical Sciences) گفته مي‌شود. به نظر خودم، با هر تجربه‌اي كه انسان كسب مي‌كند، دانشي توليد مي‌شود و اين دانش در زندگي روزمره مفيد است. طالع‌بيني، كف‌بيني و عدد شناسي پايه‌هاي اصلي دانش تجربي را تشكيل مي‌دهند. اگرچه اين سه زمينه دانش ويژگي‌هاي لازم براي قرار گرفتن در زمره علوم را ندارند، شايد روزي در قلمروي علوم قرار بگيرند.
تاريخ لبريز از نمونه‌هايي است كه اين موضوعات سهم زيادي در دانش و اطلاعات بشر داشته‌اند به طوري كه بعضي از يافته‌هاي آنها فراتر از حد تصور علوم مدرن هستند. با اينحال بايد به اين نكته اعتراف كنيم كه قوانين علوم مدرن در علوم رمزي صادق نيستند. ولي نبايد اين نكته را فراموش كنيم كه شالوده طالع‌بيني، كف‌بيني و عدد شناسي را قوانين، اصول و متدولوژي‌هاي مشخصي تشكيل مي‌دهند كه نتايج مشخصي به ما مي‌دهند. البته طبيعي است بعضي از پيشگويي‌ها درست از آب در نمي‌آيد و در اينجا نيز به مانند علوم مختلف درصد خطايي وجود دارد.

به سبب یادگیری بیشتر می توانید به aramgroup رجوع کنید

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 28 اسفند 1401ساعت 12:31 توسط خلیل | تعداد بازديد : 42 | |